کد خبر : 8216

برای همه کاربران شبکه‌های اجتماعی پیش آمده که از سمت مخاطبان خود مسدود یا بلاک شوند، اما اکثر کاربران واتساپ وقتی در این پیامرسان از سمت کسی بلاک می‌شوند نمی‌دانند آیا بلاک هستند یا خیر.

این اتفاق به دلیل برخی از ویژگی‌های حریم خصوصی این پیامرسان است که برای محافظت از کاربران ارائه داده شده است، از جمله اینکه به کاربر نمی‌گوید که یکی از مخاطبانی که با او در حال تبادل پیام است او را مسدود کرده، اگر کاربری از سمت کاربر دیگر در  واتساپ  بلاک شود، نمی‌تواند اعلان‌ها، پیام‌ها، تماس‌ها و به روزرسانی‌های وضعیت او را مشاهده کند.​

فقط با یک کلیک می‌توان به راحتی در WhatsApp شخصی را مسدود و رفع انسداد کرد، اما نمی‌توان فهمید که او قبلاً چنین کاری را انجام داده، اما خوشبختانه این برنامه محبوب روش‌های پنهانی دارد که از طریق آن‌ها می‌تواند فهمید چه کسی دیگری را مسدود کرده است.

در ادامه به چند روش آن اشاره شده است:

آیا می‌دانید این شخص آنلاین است؟

دلیل عدم فعالیت فردی در واتساپ ممکن است این باشد که او دیگر از برنامه استفاده نمی‌کند، یا دلیل دیگری مانند حذف وضعیت آخرین دیده شده خود در WhatsApp باشد. اگر می‌خواهید بدانید مخاطبی شما را بلاک کرده یا خیر، صفحه چت با او را برای مدتی باز نگه دارید تا ببینید آنلاین است یا خیر. اگر کلمه آنلاین یا آخرین مشاهده را نمی‌بینید، ممکن است مسدود شده باشید.

آیا می‌توانید عکس پروفایل او را ببینید؟

وقتی در WhatsApp بلاک شوید، دیگر نمی‌توانید تغییراتی در عکس نمایه مربوط به مخاطبی که شما را مسدود کرده را مشاهده کنید یا در صورت تغییر عکس صفحه نمایش فعلی، همان تصویر قبلی برای شما باقی خواهد ماند. در این حالت می‌توانید عکس را از طریق حساب دیگری در WhatsApp که دارای همان مخاطب است مقایسه کنید تا ببینید آیا در تصاویر نمایه تفاوتی وجود دارد یا خیر.

آیا پیام‌های شما ارسال می‌شود؟

هنگامی که مخاطب شما را مسدود می‌کند، پیام‌های شما با یک علامت خاکستری باقی می‌ماند، به این معنی که آن‌ها هرگز تحویل داده نشده‌اند، اما ممکن است دلیل دیگری نیز برای عدم تحویل پیام وجود داشته باشد، آن هم عدم اتصال تلفن گیرنده به اینترنت است.

آیا می‌توانید با واتساپ او تماس بگیرید؟

هرگز نمی‌توانید با مخاطبی که شما را مسدود کرده تماس صوتی یا تصویری برقرار کنید، اگرچه زنگ را به گونه‌ای خواهید شنید که گویا تماس از قبل در حال انجام است. اگر سعی کردید با آن شخص تماس بگیرید و تماس برقرار نشد، شما بلاک شده‌اید.

آیا می‌توانید مخاطب مربوطه را به یک گروه اضافه کنید؟

وقتی گروه جدیدی ایجاد می‌کنید و مخاطبی که شما را مسدود کرده به آن اضافه می‌کنید، این برنامه برای شما پیامی ارسال می‌کند که مجاز به افزودن شخص مورد نظر نیستید در این صورت است که متوجه می‌شوید توسط این شخص بلاک شدید

آنچه دیگران میخوانند :
ارسال نظر

آنچه دیگران میخوانند :
روی خط رسانه
‍‍‍