کرونا | آمار کرونا امروز | جدیدترین آمار کرونا | آمار فوتی های کرونا | کرونای لامبدا | علائم کرونای لامبدا | لامبدا چیست؟
حقایق وحشتناک درباره کرونای لامبدا
ترسناک ترین واقعیت هایی که باید درباره ویروس کرونای لامبدا بدانید.
به گزارش ستاره پارسی :
کرونای لامبدا مدلی جدید از کووید ۱۹ است که در ایالت متحده و آمریکای جنوبی گسترش یافته است. بر اساس اطلاعات موجود تا ۲۰ مرداد، هیچ اثری از کرونای لامبدا در ایران گزارش نشده است. با این همه، احتیاط شرط عقل است و باید تمامی جوانب را در نظر گرفت. این ویروس کرونای لامبدا که بانام C.۳۷ شناخته میشود، قابلیت انتقال بیشتری نسبت به کرونای دلتا دارد.
پرسش و پاسخ
-
علائم ابتلا به کرونا لامبدا چیست؟لامبدا جدیدترین سویه ویروس کووید-۱۹ که این روزها باعث تهدیدی جدید برای کل جهان شده است، این ویروس برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۲۰ در پرو شناسایی شد. سویه لامبدا با انتقال و مقاومت بالاتر در برابر آنتیبادیها معرفی شده، اما متخصصان بهداشت میگویند که برای اثبات این واقعیت به اطلاعات بیشتری نیاز است. به باور برخی از متخصصان عفونی علائم مبتلایان به کرونا لامبدا با دیگر سویهها مشترک است، علائم اصلی شامل تب، سرفه خشک، تنگی نفس، گلودرد، اسهال، ورم ملتحمه، سردرد، از دست دادن حس بویایی و چشایی، بثورات پوستی یا تغییر رنگ انگشتان دست و پا است.
-
قدرت انتقال کرونا لامبدا چقدر است؟یکی از جهشهای شناسایی شده در کرونا لامبدا را دانشمندان T۸۵۹N نامیدهاند و در نوع موسوم به "Iota" یافت میشود که در حال حاضر در شهر نیویورک در حال گسترش است. یک جهش دیگر، در L۴۵۲Q، شبیه جهش گزارش شده در انواع دلتا و اپسیلون گزارش شده است که اعتقاد بر این است که بر حساسیت آن به آنتی بادیها تأثیر میگذارد. هنوز مشخص نیست آیا این نوع جدید قابلیت انتقال بیشتری دارد یا خیر، دانشمندان میگویند که گونه لامبدا دارای تعدادی جهش است که به طور بالقوه میتواند منجر به افزایش قابلیت انتقال یا افزایش مقاومت در برابر آنتی بادیهای ناشی از واکسیناسیون کرونا یا ابتلای قبلی شود. از آنجایی که در حال حاضر شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد تفاوت نوع لامبدا با سایر گونهها دقیقاً چیست، دانشمندان میگویند قبل از اینکه بتوانیم میزان کامل اثرات این سویه را درک کنیم به مطالعات بیشتر و قویتری نیاز است.
-
چه کسانی بیشتر در معرض ابتلای کرونا لامبدا هستند؟بر اساس گفته متخصصان لامبدا جوانان را بیشتر از قبل درگیر میکند، کارشناسان اعلام کردهاند تاکنون گزارش موثقی در خصوص ورود ویروس لامبدا به کشور نداشتیم. به اعتقاد دانشمندان، عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی از جمله بیماری کووید -۱۹ دارد که با تغذیه مناسب تقویت میشود و یکی از عوامل افزایش میزان ابتلا به کرونای لامبدا، وجود بیماریهای زمینهای مانند دیابت و بیماریهای ریوی، قلبی، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح است. ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت روز گذشته درباره ویروس لامبدا در کشور، گفت: لامبدا هنوز در کشور ما مشاهده نشده است؛ بیش از آن نگران سایر جهشهای ویروس دلتا هستیم، البته کل دنیا نگران این موضوع هستند.