پنج‌شنبه 30 فروردین 1403 - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار: 1401/08/15 12:07
قیمت گوشت گوسفندی| قیمت گوشت امروز| قیمت گوشت گوساله
کد خبر: 10330

آخرین و جدیدترین قیمت نیم شقه سردست گوسفند چند؟ | قیمت گوشت قرمز امروز 15 آبان 1401

قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱ نسبت به روز گذشته با اندکی تغییر همراه بوده است.

قیمت گوشت قرمز در 15 آبان 1401 به شرح زیر است (قیمت‌ها به تومان از سایت تحلیل بازار):

راسته با استخوان گوسفندی

۱۷۵,۰۰۰

ران کامل ممتاز گوسفندی

۱۸۹,۰۰۰

کف دست گوسفندی با ماهیچه

۱۶۸,۰۰۰

ران پاک کرده گوساله

۱۹۶,۰۰۰

سر دست پاک کرده گوساله

۱۷۶,۰۰۰

گردن گوسفندی

۱۳۶,۰۰۰

قلوگاه گوساله

۱۴۹,۰۰۰

گردن گوساله

۱۳۵,۰۰۰

قلم گوساله

۲۹,۰۰۰

سردست گوسفندی

۱۵۵,۰۰۰

ماهیچه گوساله

۱۸۵.۰۰۰

دمبالیچه گوسفندی

۹۹,۰۰۰

نیم شقه سردست گوسفند

۱۸۸.۰۰۰

شقه لاشه گوسفندی

۱۷۹,۰۰۰

نیم شقه ران گوسفندی

۱۹۵,۰۰۰

منبع: تجارت نیوز

بررسی نوسانات قیمتی در بازار محصولات پروتئینی حاکی از صعودی شدن روند قیمتی گوشت قرمز از ابتدای شهریورماه تاکنون است. به‌طوری که هر کیلوگرم گردن گوسفندی از ۱۳۵هزار تومان در ابتدای شهریورماه امروز به ۱۵۹هزار تومان رسیده است.

هر کیلوگرم سردست گوسفندی نیز از ۱۳۱هزار تومان در ابتدای شهریورماه امروز به ۲۴۸هزار تومان رسیده است.

هر کیلوگرم دمبالیچه گوسفندی نیز از ۸۹هزار تومان در ابتدای شهریورماه امروز به ۱۱۲هزار تومان رسیده است.

رئیس شورای تامین‌کنندگان دام گفت: هم‌اکنون با حجم انبوهی از دام در دامداری‌ها روبه‌رو هستیم و روز به روز بر تعداد این دام افزوده می‌شود. او متوسط قیمت کنونی هر کیلو بره نر را ۷۵هزار تومان و گوساله نر را ۶۸ تا ۶۹هزار تومان اعلام کرد.

منصور پوریان می‌گوید: علی‌رغم افزایش هزینه‌های تولید، قیمت دام گوساله و گوسفند پایین است. به‌طوری‌که این موضوع در کنار نبود تقاضا در بازار منجر به ضرر و زیان دامداران شده است.

پوریان گفت: قیمت کنونی هر کیلو لاشه سبک بدون دنبه در عمده‌فروشی‌ها ۱۶۵هزار تومان و گوساله ۱۴۲هزار تومان است که به‌دلیل سودجویی عوامل واسطه و دلال با نرخ‌های بالاتری عرضه می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

عوارض صادرات دام زنده یک مانع است

نائب رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: با توجه به اینکه بازار شرایط خوبی ندارد و دولت می‌تواند یک سری از محصولات را از برگشت ارز معاف کند.

امیر یوسفی با تاکید بر اینکه عوارض صادرات دام زنده یک مانع است، افزود: این محدودیت‌ها و سیاست‌های دستوری دولت، سبب شده که اگر چه صادرات آزاد است، اما دامدار نتواند صادراتی داشته باشد.

یوسفی گفت: دولت برای رفع مشکلات صنعت دامداری باید قوانین عرضه و تقاضا را به رسمیت بشناسد، شرایط بازار صادراتی را ایجاد کند و همچنین در پرداخت یارانه‌ها به‌صورت نقدی تجدید نظر داشته باشد.

وی تصریح کرد: یارانه برای یک سری کالاهای اساسی پرداخت شده، اما در حال حاضر خانواده‌ها با توجه به مشکلاتی که دارند یارانه‌های دریافتی را در حوزه‌های دیگر هزینه می‌کنند و بازار داخلی با چالش مواجه شده است.

یوسفی در خاتمه تاکید کرد: پرداخت نقدی یارانه به تولیدات داخلی مخصوصا حوزه دام لطمه زده که امیدواریم در این حوزه سیاست‌هایی اعمال شود تا تولیدکنندگان با چالش کمتری مواجه شوند.

منبع: تجارت نیوز

به نقل تحلیل بازار، نائب رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: حذف ارز ترجیحی باعث افزایش قیمت در برخی کالاهای اساسی مخصوصا گوشت و لبنیات شد که این روند منجر به کاهش مصرف در کشور شد.

امیر یوسفی با اشاره به اینکه موضوعات متعددی باعث بحرانی شدن وضعیت دامداران شده، خاطرنشان کرد: به جز افزایش قیمت گوشت و فرآورده‌های لبنی، دامداران برای صادرات نیز با مشکل مواجه هستند.

یوسفی با بیان این نکته که بازار جهانی تابع شرایط بازار داخلی کشور ما نیست، افزود: زمانی ما می‌توانیم صادرات داشته باشیم که محصول ما از کیفیت و قیمت تمام شده مناسبی برخوردار باشد.

او ادامه داد: دولت با توجه به شرایط به وجود آمده نباید بر مبنای سیاست‌های گذشته در این حوزه برنامه‌ریزی کرد و باید به دنبال راهکار و تصمیمات جدید بود.

 


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/4bzd94