شنبه 24 شهریور 1403 - 14 Sep 2024
تاریخ انتشار: 1400/06/13 08:00
سرطان جواد خیابانی / بیماری جواد خیابانی / عکس همسر جواد خیابانی / بیماری دختر جواد خیابانی / جواد خیابانی
کد خبر: 8669

فوری / جواد خیابانی عزادار شد!

اتفاق بد موجب عزادار شدن جواد خیابانی شد.

جواد خیابانی زادهٔ ۲۷ آبان ۱۳۴۵ است.جواد خیابانی متولد کرج است.جواد خیابانی گزارشگر و مجری برنامه‌های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.جواد خیابانی از سال ۱۳۷۳ تا به حال در بیش از ۴۰ برنامه مختلف، به عنوان تهیه‌کننده شرکت داشته.جواد خیابانی تا به حال به عنوان خبرنگار به المپیک سیدنی و آتن و پارالمپیک پکن، لندن و ریو دو ژانیرو  و جام ملت‌های ۲۰۱۱ قطر اعزام شده‌است.

جواد خیابانی عزادار شد

جواد خیابانی در غم از دست دادن خواهرش  داغدار شد. جواد خیابانی در نوشته‌ای کوتاه این ضایعه را چنین تحریر کرده است:متاسفانه ساعاتی قبل خواهرم که به لحاظ سنی دو سال از من کوچکتر بود بعد از سه هفته و تلاش برای زندگی در بیمارستان کرج و در اثر کرونا از دنیا رفت .دردهای همه عالم بر سر ما فرو ریخته و تا همیشه ما را در غم و ماتم نگاه خواهد داشت ، زیرا چندی قبل عمو و پسر عمه نیز با همین درد از دنیا رفتند . مراقب خودتان باشید ....

 

ورود جواد خیابانی به بازیگری با تهیه کنندگی شهاب حسینی+عکس

«بعد از اتفاق» فیلمی به کارگردانی پوریا حیدری اوره و تهیه‌کنندگی شهاب حسینی است.
فیلم «بعد از اتفاق» به موضوع آرزو‌های یک کودک می‌پردازد که بنا دارد به تیم پرسپولیس گل بزند.
 
 
جواد خیابانی
 
برای همین نیز بسیاری از بازیکنان مشهور فوتبال ایران در کنار بازیگران حرفه‌ای سینمای ایران در این فیلم حضور خواهند داشت و به ایفای نقش خواهند پرداخت.
 
بهرام افشاری، رضا ناجی، رضا کیانیان و گلاره عباسی در کنار علی انصاریان برخی بازیگران این اثر سینمایی هستند.

 

بیوگرافی جواد خیابانی

  • نام:جواد
  • نام خانوادگی:خیابانی
  • تاریخ تولد:27 آبان 1345 (51 سال)
  • محل تولد:تبریز
  • وزن:105کیلو
  • پیشه:گزارشگر
  • همسر:بهناز خیابانی
  • فرزندان:نگار خیابانی

 

زندگی شخصی جواد خیابانی

جواد خیابانی 27 آبان 1345 در کرج متولد شد ، او تهیه‎کننده، گزارشگر و مجری برنامه های ورزشی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.

 

جواد خیابانی

بیوگرافی کامل جواد خیابانی مجری و گزارشگر فوتبال

 

جواد خیابانی و همسرش

همسر جواد خیابانی بهناز خیابانی است که در سال 1373 با یکدیگر ازدواج کرده اند و دارای یک دختر به نام نگار خیابانی هستند که در سال 1375 در کرج به دنیا آمده است .

 

تحصیلات جواد خیابانی

در همین شهر تحصیلات مقدماتی و متوسطه را در هنرستان بهشتی به پایان رسانید. در سال 1364 در رشته مهندسی متالورژی – ریخته گری – از دانشکده تربیت، دبیر فنی تهران واقع در لویزان دانش‎آموخته شد. سپس در سال 1368 به عنوان مدرس هنرستان در دروس فنی به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآمد. دو سال نیز در هنرستان رجایی بندر عباس به عنوان معاون آموزشی (ناظم هنرستان) مشغول به کار شد.

 

جواد خیابانی مجری و گزارشگر

ویژه برنامه شب های جام جهانی با اجرای جواد خیابانی

 

دوران نوجوانی و جوانی جواد خیابانی

از همان دوران نوجوانی به کسب درآمد پرداخت و در 13 سالگی به عنوان کارگر ساده در شرکت کنسرو سازی شمشاد به کار مشغول شد.

 

خودش در این باره می گوید:در آن سال ها در هر ماه 6000 ریال حقوق می گرفتم که نصف آن را به مادرم می دادم و با بقیه پول مجلات کیهان ورزشی و دنیای ورزش را می خریدم تا عشق و علاقه خودم را به ورزش سیراب کنم.

 

در سال 1360 بعد از طی دوران مدرسه راهنمایی در هنرستان شهید بهشتی کرج ثبت نام کرد و در طی 3 سال اول تحصیل در این هنرستان که در محله فرح دشت کرج قرار داشت به عنوان شاگرد اول هنرستان انتخاب شد اما در سال چهارم به خاطر حضور فراوان در مسابقات ورزشی مدارس کاملا از درس عقب افتاد و حتی معدل دیپلم خود را تا نمره 15 تنزل داد. او در سال 1364 در کنکور سراسری رشته ریاضی فیزیک شرکت کرد اما نتیجه خوبی نگرفت و در رشته فوق دیپلم ریخته گری در آموزشکده انقلاب اسلامی لویزان پذیرفته شد. وقتی نتایج کنکور اعلام شد او از تهران دور بود زیرا برای کار به بندر عباس رفته بود و به عنوان باربر در اسکله بندر عباس و مدتی هم در منطقه چابهار کار می کرد.

 

عکس جواد خیابانی

عکس قدیمی از جواد خیابانی

 

فعالیت‎های ورزش جواد خیابانی

او به خاطر بیماری فلج اطفال که در سال 1348 به آن دچار شده بود مشکلات حرکتی زیادی داشت که هنوز هم از آن رنج می برد اما با این وجود در مسابقات دوچرخه سواری آموزشگاه های ایران در سال 1362 قهرمان جاده شد. در سال های 62 – 63 و 64 بک چپ و دروازه بان تیم هنرستان و تیم منخب آموزشگاههای کرج بود. در سال 1366 در المپیک دانشجویان ایران در شیراز شرکت کرد. در آن مسابقات او هم عضو تیم بسکتبال و هم تیم فوتبال منتخب دانشکده های فنی و مهندسی تهران بود که به مقام پنجم ایران در رشته فوتبال دست یافت و در همان سال به اردوی تیم ملی دانشجویان ایران دعوت شد. این اردو هرگز تشکیل نشد زیرا در آن زمان ورزش دانشگاهی چندان فعالیت مهمی نداشت.


کپی لینک کوتاه خبر: https://setareparsi.com/d/2x8ql4